A Panda Security nyerte el a Telefónica globális EDR védelmének szerződését.

 

  • A következő három évre a Panda Security lett a Telefónica belső felhasználóinak EDR védelmét biztosító globális szolgáltató.
  • A spanyol multinacionális kiberbiztonsági vállalat megoldását, a Panda Adaptive Defense-t és a hozzá kapcsolódó Threat Hunting szolgáltatást 14 országban, a Telefónica globális IT hálózatának 180 000 számítógépén vezetik be.
  • A szerződés aláírása azt bizonyítja, hogy a Telefónica Global a Panda Security portfóliójának legkorszerűbb szolgáltatásába helyezte bizalmát. Az EDR védelem és a Threat Hunting szolgáltatáson túl a vállalat a Patch Management, Advanced Reporting Tool, SIEM Feeder és a Partner Center szolgáltatásokat is igénybe veszi.

A spanyol multinacionális vállalat, a Panda Security olyan szerződést írt alá a Telefónica Globallal, amely a cég belső felhasználóinak EDR védelmét biztosítja. A hétszámjegyű szerződés a következő három évre szól, és a további bővítés lehetőségét is tartalmazza.

Ennek értelmében, a Panda Security a Panda Adaptive Defense és Threat Hunting szolgáltatását a Telefónica hálózatának 180 000 számítógépére telepíti 14 országban. A támadási felület további csökkentését teszi lehetővé a sérülékenységek és frissítések kezelése a Panda Patch Management szolgáltatással, az információs intelligencia korrelációja és alkalmazása az Advanced Reporting Tool és a SIEM Feeder segítségével, valamint a Partner Center integrált működése.

A két spanyol multinacionális vállalat közötti megállapodást megelőzte egy RFI folyamat, egy technikai értékelés és a Telefónica, valamint a három döntős pályázó, a SentinelOne, a CrowdStrike és a Panda Security közötti tárgyalások.

“Kétségek nélkül merem állítani, hogy nagy jelentőségű és földrajzilag is nagy területre kiterjedő, globális referenciát szereztünk, melyben a legfejletteb szolgáltatásainkat és megoldásainkat választották.” nyilatkozta Maria Campos, aki a Pandánál a VP Sales Worldwide Key Accounts, Telecoms, and MSSPs pozíciót tölti be. “Ez a döntés fontos referenciaként erősíti meg pozíciónkat a vállalati kiberbiztonsági megoldások világában. A Panda Security teljes csapata elkötelezettséget érez a kihívással szemben. Az Enterprise csapat kiemelten érzi ennek fontosságát, mivel közvetlenül lesz bevonva a folyamatokba, hogy garantálni tudja a piac legmodernebb technológiáját, amely megkülönbözteti a piac többi szereplőitől.”

Juan Santamaría, a Panda Security vezérigazgatója a következőket nyilatkozta: “Őszintén bízom abban, hogy 2018-ban ez a szerződés mérföldkő az európai technológiai piac számára. Ezenfelül meggyőződésem, hogy a Telefónica teljes mértékben ki tudja használni a Panda differenciált technológiáiban rejlő fejlett képességeket.” Amikor ezekről a technológiai megoldásokról beszél, Juan Santamaria azt állítja, hogy “a fejlett szolgáltatások, a modern megoldások és a modulok integrációja kulcsfontosságú volt az általunk kínált védelmi szint és fejlesztés elérésében. Célunk, hogy a Telefónica biztonsági vezetőinek munkáját még gyorsabbá tegyük, és ezzel egyidejűleg maximalizáljuk a hatékony védelmi szintet.”

A szerződés aláírásával a Telefónica bizonyítja a Panda Security fejlett kiberbiztonsági szolgáltatásainak portfóliójába vetett bizalmát. Az elmúlt 12 hónapban a Panda Security az EDR rendszerek vezető európai vállalatává vált, európai részvényesekkel és európai felhő alapú platformokkal és technológiákkal. A vállalat teljes mértékben megfelel az Európai Unió szabályainak.

Alejandro Ramos, a Telefónica Global Digital Biztonsági Igazgatója a következőket mondta: „A legkifinomultabb támadások ellen és azok ellen, melyek nem használnak malware-eket, folyamatosan monitoroznunk és elemeznünk kell a rendszerek, felhasználók és az alkalmazások viselkedését, hogy ezáltal észlelni és vizsgálni tudjuk a normálistól eltérő, rendellenes viselkedést. Éppen ez az, amit a Panda Security kínál számunkra: egy olyan teljes információ biztonsági rendszer, ami képes a legmagasabb szintű védelemre és amely biztosítja számunkra az informatikai hálózatunkon történő minden tevékenység láthatóságát.”

Amellett, hogy egy igen fontos globális referenciát jelent, a keretszerződés másik aspektusa a Telefónica és a Panda Security közötti partnerség megerősítése, amely a Panda fejlett kiberbiztonsági megoldásait kínálja a nagyvállalati piacon a távközlési cég ügyfelei számára.

Röviden a Panda Security-ról

A Panda Security 1990-es alapítása óta Európa egyik vezető multinacionális vállalatává vált, amely a fejlett kiberbiztonsági megoldások és szolgáltatások mellett olyan eszközöket használ, amelyek képesek a számítógépeket és rendszereket kontrollálni. Mindig fenntartotta innovációs szellemét és fontos szerepet töltött be a szektor legfontosabb fejlesztéseinél.

A Panda Security Európa vezető EDR gyártója, 100%-ban európai részvényesekkel, székhellyel, technológiával és felhő alapú platformmal. Rendhagyó és látnoki kiberbiztonságának köszönheti, hogy számos hivatalos tanúsítványt magáénak tudhat, többek között olyat mint: Common Criteria certification vagy a Centro Criptológico Nacional (National Cryptology Center) tanúsítványa.

A cég több mint 80 országban képviselteti magát, termékeit 23 nyelvre fordították és több mint 7,5 millió ügyféllel büszkélkedhet világszerte.

Bővebb információért kérem, vegye fel a kapcsolatot:

 

Panda Security Hungary

www.pandahungary.hu
sales@hu.pandasecurity.com

  1. +36 1 224 0316

 

Marta Zapata

Communication Manager – Panda Security

marta.zapata@pandasecurity.com

  1. +34 911 410 943
  2. +34 608 831 949

 

Önnek ajánljuk