Látnok kategóriába sorolta a végpontvédelmi platformokat vizsgáló Gartner Magic Quadrant a Panda Security-t. A jelentés a láthatóság teljességét és végrehajtás képességét alapul véve értékelt.

A Gartner szerint a „Látnokok” a legkorszerűbb funkciókat teszik elérhetővé, azokat melyek a leginkább jelentősek lesznek a szolgáltatások következő generációjában, és a vásárlók számára hozzáférést biztosítanak a fokozott biztonsághoz és annak menedzseléshez, ilyenek pl. a felhőalapú kezelés, menedzselt funkciók és szolgáltatások, a fejlett észlelési vagy védelmi képességek és az erőteljes incidens-válasz-munkafolyamatok. A Látnokok, azok, akik befolyásolhatják a technológiai fejlesztések folyamatát a piacon, de még nem bizonyították ennek következetes végrehajtását. Az ügyfelek a Látnokokat a legjobb szolgáltatások miatt választják.

Úgy véljük, a Gartner felismerte termékeink egyedülálló értékteremtő képességét és arra bátorítunk mindenkit, olvassa el a teljes jelentést!

A jelentés szerint az elmúlt 12 hónapban a végpontvédelmi megoldások (EPP) terén folytatódott az EDR-piacról ismert szolgáltatások átemelésének trendje, néhány hagyományosan vegytiszta EDR-szolgáltató bővítette eszközeit olyan védelmi képességekkel, amelyek leginkább az EPP-kben találhatók meg. Ez a két irányból építkező játékstílus a végzetet jelentette azon szolgáltatóknak, akiknek nem volt mivel megkülönböztetniük magukat a többiektől. Akiknek volt, azok mindezt az automatizálással és emberi elemzőkkel támogatott menedzselt szolgáltatással érik el; elsősorban felhőalapú kezelésre és riportálásra összpontosítva. Továbbá az IT operációs oldalának a fejlesztésével, a sebezhetőség elleni védelemre és a riportálásra koncentrálva; és legfőképpen mindenre kiterjedő védelmmel az EPP és az EDR alkalmazási területein, mindezt minden méretű szervezet számára elérhetővé téve.

Az Adaptive Defense a piacon elérhető egyetlen szolgáltatás, amely egyben kínálja egy klasszikus vírusirtó, egy spamszűrő és egy fejlett fenyegetések elleni eszköz teljes védelmét.

Ahogyan a Gartner Előrejelzés 2018: Biztonsági Eszközök című kutatási jelentésében áll: 2019-re a nagyvállalatok 45%-a az adatvesztés problémáját felhőbiztonsági eszközökre (CASB) támaszkodva, titkosítást használva és EDRM-technológiákat alkalmazva oldja majd meg.

„A Panda Security számára megtiszteltetés a Látnok elismerés a Gartner végpontvédelmi platformokról szóló Magic Quadrant részéről, mivel arra törekszünk, hogy ügyfeleinket a kártevőktől és kártevő nélküli támadásoktól egyaránt megvédjük és a végpontokon történő minden aktivitásra vonatkozó adatatot ismertté és könnyen feldolgozható adatbázissá tegyünk. Hiszünk abban, hogy ez az elismerés küldetésünk sikerének bizonyítéka, és alig várjuk, hogy új innovatív eszközöket és szolgáltatásokat hozzunk be a fejlett fenyegetések elleni védelem, azonosítás, felderítés és a fenyegetés-elhárítás terén mind a Panda Security mind a partnerei portfoliójába.”

– Juan Santamaria Uriarte vezérigazgató, Panda Security

Olvasd el a végpontvédelmi platformokról szóló 2018-as Magic Quadrant jelentést!

 

A Panda Security felhőalapú eszköze üzleti felhasználók részére

A Panda Adaptive Defense 360 a Panda Security felhőalapú eszköze, amely egyetlen könnyed kliensben kínálja a megelőző jellegű végpontvédelem, felderítés és elhárítás legmagasabb szintjét, drasztikusan csökkentve a mindenfajta kártevővel és kártevő nélküli támadással szembeni veszélyezettséget.

EDR-képességeit a végpontok, felhasználók, fájlok, folyamatok, rendszerleíró adatbázisok, memóriák és hálózatok teljes viselkedésalapú láthatóságának köszönhetően éri el. Mindezen EDR-képességeken felül még két egyedi szolgáltatást nyújt:

  1. A 100%-os Tanúsítási Szolgáltatást, amely az eddigi legmagasabb szintű megelőzést nyújtja, csupán azáltal, hogy kizárólag a Panda által valós időben jóváhagyott alkalmazások futtatását engedélyezi, ezzel megszabadítva az adminisztrátorokat a felelősség terhétől.
  2. A Threat Hunting and Investigation szolgáltatás, amely detektál, feltartóztat és elhárít minden fenyegetést, amely valamilyen módon képes volt átjutni a többi védelmen.

Mindez a Panda Adaptive Defense Felhőplatformon valósul meg, amely zökkenőmentes alkalmazást és kezelést tesz lehetővé minden végponton, a hálózaton belül és azon kívül, egy egyszerű kliens segítségével, miközben lecsökkenti a telepítés és futtatás összes költségét.

A Gartner A végpontvédelem újraértelmezése 2017-2018 című tanulmányában foglaltak szerint „a szervezeteknek különös figyelmet kell fordítaniuk az olyan eszközökre, amelyek menedzselt szolgáltatást nyújtanak (vagy pontosabban fogalmazva ’menedzselt funkciókat’), mint a threat hunting és a fájlok osztályozása –amelyek automatizálással és feldolgozással csökkentik az adminisztratív munkaterhelést, valamint azok, amelyek arra összpontosítanak, hogy beépített kontextusfüggő threat hunting asszisztensek, irányított elhárítóeszközökkel és egyszerűen érthető és használható felhasználói felületek segítségével csökkentsék a tudás és képesség korlátait.”

A Panda Security más EPP-szállítókkal egyetemben átment az AV-Comparatives független tesztjén, amelyen egyenletes 100%-os felderítési eredményt nyújtott 6 hónapon át.

Adaptive Defense

Önnek ajánljuk